Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idébanken drifter facebooksiden ”Gravid medarbeider”. Her kan både arbeidsgivere og arbeidstakere stille spørsmål om graviditet og jobb. Tre dyktige jordmødre sitter klare for å svare deg. I tillegg til spørretjenesten finner du masse informasjon om temaet.

At den gravide jobber og opprettholder kontakten med arbeidsplassen lengst mulig har klare fordeler for både arbeidsgiver og den ansatte selv. På ingen andre områder klarer man å redusere sykefraværet så mye, så raskt og med så enkle midler som blant gravide.

Spørretjeneste

Kathrine
Bedriftsjordmor Kathrine Kanebog Thorsen

Vi ser at mange arbeidsgivere er usikre på hvordan de skal gå frem når en medarbeider blir gravid. Mange gravide har også spørsmål knyttet til arbeid og graviditet. Mangel på kunnskap fører til unødvendig engstelse. Dette gjelder også lederne. Med bedre informasjon og enkel tilrettelegging kan mange kvinner fortsette i jobb. Her ønsker vi å bidra.

På siden ”Gravid medarbeider” kan du spørre bedriftsjordmødre med lang erfaring innen graviditet og arbeid. De gir råd for hva du kan gjøre på din arbeidsplass og for dine medarbeidere.

Informasjon

Idébanken har besøkt mange virksomheter som har funnet gode løsninger. I tillegg har vi fulgt jordmødrenes arbeid tett. På siden ”Gravid medarbeider” har vi samlet den viktigste informasjonen og de beste tipsene for både arbeidsgiver og arbeidstaker. På veggen publiserer vi nyheter, forskning, gode eksempler og mye mer. 

Satser nytt

idebanken-logoforslag11b
Ny tjeneste fra Idébanken

Gravid medarbeider er Idébankens første temaside i sosiale medier. Takk til alle som bruker, liker og deler siden Gravid medarbeider!

Facebooksiden "Gravid medarbeider" finner du her