Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gevinstene ved å ansette de som står utenfor arbeidslivet er mange. For Snorre Data har dette blitt en foretrukket måte å rekruttere på. Se filmen her!

Siden 2003 har Snorre Data på Lillestrøm hatt 60 personer inne på arbeidspraksis. Seks av dem har fått fast jobb. I tillegg har bedriften hjulpet de andre til å få arbeid andre steder. 

Les mer

idebanken

Jobbintervjuet

Hvilke egenskaper ser vi etter når vi rekrutterer? Hva er det som styrer valgene våre? Se denne filmen.

idebanken

Speed-dating med jobb for øyet

På arrangementet Ta sjansen møtes arbeidsgivere og langtidsledige i Hedmark ansikt til ansikt med jobb for øyet. Nå skal tiltaket spres ut til flere steder i landet.

idebanken

Bruker NAV som rekrutteringskanal

Vardia Forsikring hadde lenge ønsket et mer fruktbart rekrutteringssamarbeid med NAV. Med arrangementet Ta sjansen åpnet muligheten seg. Nå jobber de tett med NAV om flere rekrutteringsarenaer.

idebanken

NAV og arbeidsgivere tetter hull i CV-en

Nylig arrangerte NAV «speed-dating» med 34 arbeidsgivere i Oslo og Akershus. Veiledere på NAV-kontor stilte med CV-er fra arbeidssøkere som passet bedriftenes stillingsbeskrivelser. Det ga full klaff.

idebanken

Skanska inkluderer langtidsledige i unikt byggeprosjekt

Mellom femti og åtti praksisplasser for langtidsledige. Det var kravet boligbyggelaget Örebro Bostäder stilte til de som skulle fornye bydelen Vivalla. Entreprenørbedriften Skanska tok utfordringen. Og lykkes.