Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyttige tips og råd i podkasten «På jobben». Hør den her!

Begrepet er relativt ukjent, men likevel er det stor sannsynlighet for at veldig mange har følt på det på jobben. Emosjonell dissonans er tema for denne episoden av Idébankens podkast «På jobben».

Denne gangen dykker programleder Cato Lorentz inn i dette begrepet, og ser på hva det er og hvorfor emosjonell dissonans kan føre til sykefravær. Vi forsøker også å finne ut at hva man kan gjøre for å unngå at folk blir syke som resultat av det.

Gjesten er Anne-Marthe Indregard. Hun er forsker ved Statens Arbeidsmiljøinstitutt. Hun har nylig lagt fram sitt doktorgradsarbeid som omhandler emosjonell dissonans og koblingen til sykefravær.  

Hør episoden her:

Lytte til podkasten i din mobilapp?

Klikk på lenkene under dersom du ønsker å høre podkasten i appene dine på telefonen. Der kan du også abonnnere på podkasten. Da får du automatiske oppdateringer på de nyeste episodene. 

iPhone: bit.ly/paajobbeni
Android: bit.ly/paajobbeng
PC/Mac: bit.ly/paajobbena   

Klikk her for å lese transkripsjon fra denne episoden

Hva er podkasten «På jobben»? 

Podkasten handler om livet på jobb og hva som skal til for å skape en god arbeidshverdag. Den blir produsert av Idébanken – en nettportal som formidler tips og råd om arbeidsmiljø og for et lavere sykefravær.

Hjemmeside: www.paajobben.no
Facebook: www.facebook.com/paajobben

 


 

Les mer