Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyttige tips og råd i podkasten «På jobben». Hør den her!

En helsefremmende arbeidsplass handler om helt andre ting enn å gå i trapper, spise salat eller trene i arbeidstiden. Dersom en arbeidsplass er helsefremmende kan den gi medarbeiderne motivasjon og mestring, gjøre arbeidsplassen mer produktiv og gjøre brukere eller kunder mer fornøyde. På papiret høres dette flott ut. Men hvordan får en til dette i praksis?

For å gjøre oss litt klokere har vi fått besøk av Marit Christensen, førsteamanuensis ved psykologisk institutt ved NTNU. Hun forsker på helsefremmende arbeidsplasser og gir oss innsikt i hva dette er for noe.

Tonje Faraasen er underdirektør i Skatteetaten og har jobbet med å utvikle helsefremmende arbeidsplasser i flere år. Hun har mange nyttige erfaringer og tips til de som ønsker å jobbe helsefremmende. Programleder for episoden er Cato Lorentz.

Hør episoden her: 

Lytte til podkasten i din mobilapp?

Klikk på lenkene under dersom du ønsker å høre podkasten i appene dine på telefonen. Der kan du også abonnnere på podkasten. Da får du automatiske oppdateringer på de nyeste episodene. 

iPhone: bit.ly/paajobbeni
Android: bit.ly/paajobbeng
PC/Mac: bit.ly/paajobbena   

Klikk her for å lese transkripsjon fra denne episoden

Hva er podkasten «På jobben»? 

Podkasten handler om livet på jobb og hva som skal til for å skape en god arbeidshverdag. Den blir produsert av Idébanken – en nettportal som formidler tips og råd om arbeidsmiljø og for et lavere sykefravær.

Hjemmeside: www.paajobben.no
Facebook: www.facebook.com/paajobben

 

Les mer