Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Her er første episode i ny sesong med podkasten «På jobben»!

Hvordan lykkes man best med krevende endringer på sin arbeidsplass? Er det tilstrekkelig å bare kopiere suksessen til store og velkjente virksomheter? Og hva skal til for at de ansatte både ser og forstår endringene best mulig slik at utfallet blir et vellykket resultat?

For å prate om endring og endringskommunikasjon har vi fått besøk i studio av førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI i Bergen, Mads Nordmo Arnestad. Programleder er Cato Lorentz og produsent er Eivind Kaasin.

Du kan abonnere på podkasten og høre episoden her: 

iPhone:  bit.ly/paajobbeni
Android:  bit.ly/paajobbeng
PC/Mac: bit.ly/paajobbena

Transkripsjon: Klikk her for å laste ned transkripsjon av episoden

  

Om podkasten «På jobben»

Hvordan vi har det på jobben påvirker livene våre, helsen vår og kvaliteten på arbeidet. Derfor har vi laget podkasten «På jobben». Enten du er leder eller ansatt vil du få nyttige tips og råd du kan ta med deg til din arbeidsplass.

Les mer

idebanken

Omstilling kan gjere arbeidsplassen meir inkluderande

Omstilling skjer stadig oftare i norsk arbeidsliv, og vi veit at omstillingsprosessar kan støyte folk ut av arbeidslivet. I slike prosessar er det klokt å balansere omsynet til dei tilsette med verksemdas behov for utvikling. Slik sikrar ein at omstillingar gjer arbeidsplassen meir inkluderande, og ikkje omvendt.