Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Anders Andreassen ved Tjeldsundbrua Kro og Hotell AS gjør alt han kan for å etterleve slagordet sitt, både i forhold til kunder og egne ansatte.

– Dette er skoj! Dette er bærre arti! Vi tilpasser uansett. Så lenge du kan prate kan du jobbe her hos oss! sier Andreassen på entusiastisk nordnorsk.

Verdsatt bedrift

Virksomheten fikk HMS-prisen i fjor. Begrunnelsen var blant annet et stort engasjement for å redusere sykefraværet og tilrettelegge for alle arbeidstakere som er, eller står i fare for å bli sykmeldt.

– Det er bare positivt at ansatte kommer og forteller at de er gravide, sier Andreassen. Det er ikke noe problem for oss. Vi liker menneskene rundt oss, å ta vare på dem. Og det er gode holdninger og mye omsorg blant våre ansatte. Derfor er det å tilpasse og tilrettelegge ikke noe problem.

Ser alltid etter muligheter

Andreassen forteller at han bevisst ansetter folk som er fleksible og serviceinnstilte.

– Vi lever av å være kreative, se muligheter. Vi vil ha ordentlig kvalitetsmat og ren duk på bordet. Jeg tror dette gjør noe med oss alle her. Det blir viktig å være positiv, tenke nytt, litt annerledes og at vi snakker med alle på alle nivåer i bedriften.

Gravidepolitikk

– Å ha gravidepolitikk betyr å ha bestemt seg på forhånd hvilken innstilling man har til gravide medarbeidere, sier Andreassen. Det betyr også at vi har gravide ansatte i tankene når vi planlegger ett eller flere år fremover.