Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Astrid Røykenes og Kari Askeland jobber begge med produksjon i selskapet. Selv sier de at de jobber på ”gølvet” og begge har opplevd kjedelige arbeidsdager og følt lavstatusen på kroppen. Men det var før.

– Jeg er stolt over jobben min og det arbeidet jeg gjør. Jeg vet at det jeg gjør er viktig for selskapet, det forteller lederen min meg.  Nå både får og tar jeg mer ansvar for jobben, jeg får tillit og det gjør at jeg strekker meg langt i å få arbeidet gjort. Eierforhold til arbeidet – det er det jeg har nå, eierskap til sakene jeg jobber med. Det er ikke likegyldig for meg når kunden får svar fra oss, kunden skal få raskt svar! Det sier Astrid Røykenes, og Kari Askeland er enig. De jobber begge med produktstøtte, henholdsvis overfor privatkunder og kunder i næringslivet.

Lederen er på vår side

Den nye lederstilen i selskapet er til å ta og føle på. Med mer ansvar og motivasjon er arbeidsoppgavene mer spennende og meningsfylte. Gjør de en feil, vet de at lederen er der for dem, støtter og hjelper til og tar det endelige ansvaret.
– Jeg føler heller ikke arbeidet vårt som lavstatus lenger. Det henger sammen med at lederne har synliggjort hvor viktig arbeidet vårt er i selskapet. Vi har fått mer kompetanse og kan også fungere som rådgivere for selgerne, sier Kari Askeland.
Damene trives kort og godt på jobben. Og de skylder på lederen sin.