Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

I anledning ny IA-avtale har Idébanken lansert nye nettsider. De gode eksemplene har fått selskap av helt nye produkter. Du kan nå lese korte innføringer i viktige temaer. Dessuten har vi laget en samling av kloke grep som kan hjelpe virksomhetene med IA-arbeidet.

Fredag 28.februar 2014 lanserer Idébanken helt nye nettsider. I tillegg til nytt utseende og ny struktur har Idébanken nå fått helt nye typer innhold.

Kunnskap om viktige temaer

Innsikt

Nye Idébanken har tre hovedkategorier: Innsikt, Inspirasjon og Kloke grep. I kategorien Innsikt får du korte innføringer i viktige temaer knyttet til inkluderende arbeidsliv. Du kan blant annet lære om konflikthåndtering , sosial kapital og stress . De som er interessert i å lese mer om de ulike temaene vil finne lenker til mer relevant stoff.

Tips til det praktiske IA-arbeidet

Kloke-grep

Idébanken har samlet gode ideer gjennom mange år, og vi har lært mye om hva som  fungerer i IA-arbeidet. I hovedkategorien Kloke grep samler vi praktiske tips. Du vil  finne en lang rekke tips til enkle tiltak, som for eksempel å lage en liste over alternative arbeidsoppgaver  eller invitere legen på besøk . Vi har også laget forslag til aktiviteter, slik som å arrangere en idédugnad om nærværsfaktorer . Du vil finne et praktisk filter som du kan bruke til å sortere innholdet, blant annet etter hvilket tema du er interessert i.

Flere gode historier

Inspirasjon

Idébanken er mest kjent for å fortelle gode historier fra virksomheter som lykkes. Det skal vi fortsette med. De gode eksemplene vil du heretter finne i hovedkategorien Inspirasjon . Her ligger i tillegg alle filmene og intervjuene våre. Denne kategorien har også et filter som gjør det mulig å sortere innholdet etter tema, bransje og fylke.

Idébanken på mobil

Nye Idébanken tilpasser seg alle skjermtyper. Det vil si at du nå enkelt kan lese stoffet vårt på nettbrett og mobiltelefon. Det gjelder også nyhetsbrevet, som heretter kommer i helt ny drakt.

Vi håper du liker de nye nettsidene og anbefaler dem til kolleger og venner! Har du spørsmål, ris eller ros? Ta kontakt med oss på [email protected]

Hilsen  Anne-Grete, Olav, Nicole, Ole Andreas og Kyrre