Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi i Idébanken tar straks juleferie og ser tilbake på et innholdsrikt år. Besøket på nettsidene våre er rekordstort. Det viser at godt IA-arbeid engasjerer stadig flere.

I løpet av året har vi skrevet om ledere, tillitsvalgte, verneombud og ansatte som jobber godt med å skape gode og inkluderende arbeidsplasser. En inkluderende arbeidsplass er er et resultatet av tålmodig og langsiktig arbeid. Og en vilje til å få det til. Gode resultater kommer ikke over natten, og det har disse virksomhetene skjønt. 

Virksomhetene og det arbeidet de har gjort har også skapt stort engasjement hos våre lesere. I 2015 har vi hatt et rekordstort besøk til nettsidene. Det viser at stadig flere opplever at banken og innholdet i den er interessant og nyttig. Samtidig er det en indikator på at interessen for inkluderende arbeidsliv er økende. Det er noe å ta med seg inn i det nye året!

Vi gleder oss til å besøke nye virksomheter neste år. Vi har noen som venter på besøk, men tar gjerne imot flere tips! Kanskje kommer vi og skriver om virksomheten du tipser eller kanskje mottar de en IA-blomst fra oss.          

Med ønske om en god jul og et godt nytt år fra alle oss fem i Idébanken!