Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi pakker snippesken og legger ut på landeveien! Den kommende måneden vender Idébanken nesa mot Hedmark, for å jakte på det inkluderende arbeidslivet i fylket.

Det jobbes veldig godt med inkluderende arbeidsliv i Hedmark, og det ønsket vi å utforske nærmere. Da vi tok kontakt med arbeidslivssenteret i fylket, fikk vi en lang liste av gode eksempler. Da var det bare å pakke penn og papir, og hive seg i bilen.

Hedmarkskommuner kopi
I løpet av mai vil leserne få møte entreprenører, sykehus, kommuner og en rekke andre IA-virksomheter i Hedmark. I tillegg vil vi gjennom noen stikkprøver finne ut av hvordan hedmarkingene trives på jobb, og forklare hva den mye omtalte «Hedmarksmodellen» går ut på. Til sammen blir det et portrett av IA-arbeidet i Hedmark.  

Ferden oppover det langstrakte fylket er allerede godt i gang. Vi har nemlig tjuvstartet og allerede besøkt en rekke virksomheter og arbeidslivssenteret i fylket. Det har vært veldig inspirerende å treffe så mange engasjerte og dyktige ledere og tillitsvalgte rundt om i fylket. Og ennå gjenstår det noen på lista.  

Vi gleder oss til å formidle historiene, tipsene og rådene videre til våre lesere, og vi håper de kan dra nytte at de erfaringene og det som gjøres i Hedmark. For her er det mye å lære og la seg inspirere av!  

Den 7. mai kommer de første artiklene om Hedmark i vårt nyhetsbrev, på idebanken.org og i sosiale medier.

Følg med og bli med oss i jakten på det inkluderende arbeidslivet!

Hilsen oss i Idébanken