Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Når ansatte blir gravide, dukker det ofte opp en rekke spørsmål hos både leder og den gravide. Nå har erfarne bedriftsjordmødre samlet noen av de viktigste spørsmålene og svarene.

Vi vet at enkel tilrettelegging ofte er nok for at gravide skal stå lenger i jobb. Men de gravide har individuelle behov og jobber i ulike arbeidsmiljø. Dette skaper et sammensatt bilde og mange spørsmål.

Hva er mitt ansvar som leder og arbeidsgiver? Hva kan utgjøre en risiko? Hvordan tilrettelegge? Hva bør inngå i virksomhetens gravidepolitikk? Hva er en gravidepolitikk?

Jordmødrene i spørretjenesten Gravid medarbeider har mottatt mange spørsmål om gravide på jobb. Med utgangspunkt i de vanligste spørsmålene har de nå laget en FAQ (ofte stilte spørsmål).  Gå til FAQ´en her. 

Du kan også sende spørsmål direkte til jordmødrene. Les om spørretjenesten her.

 

gravid-medarbeider-logo-large

Gravid medarbeider er en Facebookside hvor både arbeidsgivere og arbeidstakere kan stille spørsmål om graviditet og jobb. Tre dyktige jordmødre sitter klare for å svare deg. I tillegg til spørretjenesten finner du masse informasjon om temaet. Siden eies og driftes av Idébanken.

 Besøk Gravid medarbeidere på Facebook.