Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilretteleggingsgaranti skal bidra til at fleire som har ei funksjonsnedsetting skal få eller behalde eit arbeid. Garantien er ei arbeidsform og ei avtale mellom NAV, arbeidsgivar og arbeidstakar. Gjennom tilretteleggingsgarantien får både arbeidstakar og arbeidsgivar garantert nødvendige hjelpemiddel, tilrettelegging, tilskot og oppfølging gjennom ein fast kontaktperson i NAV. Dette gjer det både tryggare og meir forutsigbart for arbeidsgivarar å jobbe med inkludering av menneske med nedsett funksjonsevne.

Les om tilretteleggingsgarantien på NAVs nettsider

Les mer

Fikk drahjelp med tilretteleggingsgarantien

Haakon Bang-Olsen ville satse alt på å få rørleggeren sin tilbake etter en alvorlig ulykke, og fikk verdifull drahjelp av NAV og tilretteleggingsgarantien. – Å ha en fast kontaktperson som koordinerte bistanden fra NAV og som fortsatt følger opp, var og er til uvurderlig hjelp, sier Bang-Olsen, daglig leder i Bademiljø i Fredrikstad.

Tilretteleggingsgarantien - en metode alle vinner på

– Dette er en metode som alle vinner på. Brukeren kommer tilbake til arbeid, arbeidsgiveren får en fast kontaktperson som koordinerer bistanden fra NAV og vi i NAV sparer tid. En ideell arbeidsform, mener Anne Cathrine Solerød, prosjektleder for tilretteleggingsgarantien i Østfold.