Hopp til innhold
Søkeord
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Inspirasjon

Idébanken møter stadig virksomheter som lykkes med å få et lavere sykefravær og et bedre arbeidsmiljø. På denne siden finner du gode eksempler, intervjuer og filmer om inkluderende arbeidsliv.

Filtrer innhold
Tema Tema
Fylke Fylke
Bransje Bransje
Kategori Kategori
Aktive filtre : Nullstill
idebanken

Grenseløs inkludering

29. SEPTEMBER 2017

Der andre gir opp ser IRS Miljø muligheter. Siden 90-tallet har de gitt jobb til de som har falt utenfor arbeidslivet.

idebanken

Ungdom i LOOP får en sjanse

4. MAI 2017

Det begynte som en idé i Høyanger i Sogn og Fjordane. Her får ungdom mulighet til å vise sitt potensial for lokale bedrifter. Fire år senere er LOOP-prosjektet så vellykket at det kan bli rullet ut i hele landet.

idebanken

Strekker seg langt for inkludering

4. MAI 2017

Akershus fylkeskommune har satt seg et svært inkluderende mål: alle enhetene skal ta inn minst en person på arbeidstrening. Der det er mulig, får kandidaten fortsette i fast stilling.

idebanken

Døråpneren

3. NOVEMBER 2016

Førre Trevare åpner dørene for de som har falt utenfor arbeidslivet. Men nordmenns kjøpevaner kan føre til at de må lukkes.

idebanken

Perfekt organisert for å inkludere

17. DESEMBER 2015

Avdeling kjøkken, vaskeri og renhold i Arendal kommune er raus med å tilby utprøving og opplæring for folk på arbeidspraksis. Avdelingen består av mange mindre arbeidsgrupper. Det er ideelt for folk som trenger en trygg start for å komme i gang.

idebanken

Hvordan lykkes med inkludering?

26. NOVEMBER 2015

Gevinstene ved å ansette de som står utenfor arbeidslivet er mange. For Snorre Data har dette blitt en foretrukket måte å rekruttere på. Se filmen her!