Hopp til innhold
Nettstedsøk
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idébanken.org presenterer nå oppfølgeren til suksessen «Vafler & Saft AS». «Pølser og Kakao AS» ble filmet under svært så vinterlige forhold utenfor Oslo i mars 2012, og forteller historien om hvordan svaksynte Nora endelig får seg jobb.

Etter suksessen med vafler og saft i vårsola, har den lille bedriften tilpasset seg en ny årstid og gjenoppstått som Pølser og Kakao i vinterkulda. Nye utfordringer er i gjære. En medarbeider slutter og IA-bedriften må tenke nytt i rekrutteringen. Hva gjør de for løse utfordringene denne gangen?

– Nå har snart 14 000 sett «Vafler & Saft AS» på youtube, så vi ønsket å følge opp med en ny film om den lille bedriften i gata. Den forrige filmen handlet primært om delmål 1 i IA-avtalen. Pølser & Kakao dreier rundt delmål 2 i samme avtale og passer godt inn i regjeringens jobbstrategi for personer med nedsatt funksjonsevne, sier prosjektleder i Idébanken Henning Meyer Petersen.

– Det har vært veldig viktig for oss å beholde glimtet i øyet og samtidig vise hvilke ressurser som bor i folk dersom de får sjansen, fortsetter han.

Filmen er også denne gangen laget i samarbeid med Snöball Film AS og regissøren Mari Finnestad.

Se den her, på youtube.com/idebanken eller last ned en lavoppløselig versjon i kolonnen til høyre. En DVD-versjon kan bestilles fra vår bestillingsside.

Husk at man på youtube kan velge bedre visningskvalitet ved å trykke på tannhjulsymbolet nede til høyre i avspillingsvinduet.

Snurr film!

Pølser & Kakao AS

Oppfølgeren til suksessen Vafler og Saft AS

  • Vafler og Saft AS er sett av nesten 14 000 på youtube.com
  • Pølser og Kakao AS ble spilt inn 5. og 6. mars utenfor Oslo i heftig vintervær.
  • Filmen handler om delmål 2 i IA-avtalen.
  • Passer godt inn i regjeringens Jobbstrategi for personer med nedsatt funksjonsevne (les mer under).