Hopp til innhold
Nettstedsøk
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Økt etterspørsel, stress og press på medarbeiderne medfører sykefravær i den lille bedriften i gata. Hva gjør de for å løse problemene?

Idébanken presenterer nå en splitter ny film som med glimt i øyet forteller historien om den lille bedriften Vafler og Saft AS.

 – Det er mye alvor i sykefraværsdebatten. Vi ønsker med denne filmen å bidra med litt humor og varme, og samtidig vise at det går an, sier Anne-Grete Martinussen, fagansvarlig i Idébanken - inkluderende arbeidsliv.

 – Vi vil tilby filmen som et humørfylt innslag på konferanser, seminarer og workshops som trenger litt inspirasjon. For eksempel kan den passe særlig godt etter en lunsj, for å samle troppene igjen. Men folk står i grunn fritt til å bruke filmen som de vil, og der det måtte passe, understreker hun. 

Filmen er laget i samarbeid med den Gullruten-nominerte regissøren Mari Finnestad og produksjonsselskapet Snöball.

Husk at du i visningsvinduet under kan velge kvalitet og fullskjermvisning ved å bruke knappene nede til høyre. I menyen til høyre på siden kan du laste ned filmen. Hvis du ønsker å vise fram filmen i kurs- eller konferansesammenheng, bør du bruke den største filen. HD-versjonen på YouTube har også god kvalitet.